Madridistat 153 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 witam, mam problem z Mikrofonem , nikt mnie nie słyszy , i ja też nikogo nie słysze,, także o co chodzi? Czekam na wasze odpowiedzi Pozdwiaram Madri <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 ehhh , wampiry atakują !!! odgrziono Ci kabel od mikrofonu , a tak serio to masz mikrofon wyciszony w ustawieniach.xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 @Haze haha, poważnie masz wyciszony w ustawieniach albo przegryzłeś kabel. Sądzę, że to drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 nic nie mam wyciszone.. w ustawieniach Csa jak daje test to mnie słychać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 voice_enable "1" wpisz w konsoli i sprawdź czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 robię reinstala , jeżeli nie pomoże , to sprawdzę ten sposób , dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Musisz zmienić wersję Counter Strike. Tylko to może Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 specjalnie pobrałem Csa z Cs-classic.. poleć mi dobra wersje , taką żeby mi też ssy zapisywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Cs z Cs-Classic.pl ma wadę właśnie taką ze nie słyszysz jak ktoś mówi przez mikro i sam również nie możesz mówić, wiem bo sam to mialem, zmień csa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 problem naprawiony Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi