Ilonez 779 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ładuję się do 97% i wywala na główny ekran "missing map". Na windows 7 mi się tak nie robiło, tylko na 8 i 10. Komendy nie działają, spójność danych też nie. Reinstal steama lub cs też. Wiem, że mogę każdą mapę ręcznie wgrywać, ale to strasznie upierdliwe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wpisz komendy sv_allowdownload 1 cl_downloadfilter all sv_downloadurl = "" I napisz czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Polecam sobie również pobrać wszystkie mapki z neta, zależy na jakich grasz serwerach, jesli np typu FFA, to szukasz w google mapy ffa pobierasz wgrywasz, też dobry pomysł kiedyś tak robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mówiłam, że komendy nie działają ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiakku 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tez mam taki problem z 1mapa dokladnie dewestwood big (sry jesli zle napisalem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 to pousuwaj wszystko z folderu mapy i może pomoże A Ty Wiakku pobierz sobie mapę z gamebanana i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 W folderze maps, poszukaj tej mapy, na którą chcesz wejść i usuń wszystkie jej pliki. Tak samo w folderze resource jest folder overwiews, też tam usuń. Być może grałaś na innych serwerach te mapy, one ci się pobrały i teraz nie możesz wejść do nas. Jeśli nie masz żadnych plików, to narazie nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No świeżutko pobrany cs i dalej nie działało, poddaje się ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Nie wiem jakie komendy próbowałaś, ale po komendach Omegi widzę, że powinno być cl_allowdownload 1 i oczywiście cl_downloadfilter all. Jak po wyczyszczeniu folderów te komendy nie działają, to masz problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Wejdź do folderu \Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cache, wywal całą jego zawartość. Potem w bibliotece Steama kliknij PPM w CSGO -> właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików gry. Wyłącz Steama, uruchom go jako administrator (zakładam, że korzystasz z Win7/8) i sprawdź, czy pomogło. zrodlo g4g - wypowiedz ''wilk'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mówiłam, że to ze spójnością też już robiłam. Praktycznie wszystko z internetu już sprawdzałam. Nawet Explorer usuwałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Miałem ten sam problem. Zrobiłem formata i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Po tej najnowszej aktualizacji z ciekawości sprawdziłam czy działa i już się naprawiło można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi