Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam. Przeglądałem właśnie fora i zobaczyłem coś takiego jak Bitwy grup graficznych. Jest to fajny pomysł dla zabicia czasu. Polega to na tym że Każdy z użytkowników może złożyć podanie o grupę graficzną. Do każdej grupy będzie mogło należeć około 5 osób (grafików). Gdy grup bd wystarczająco dużo wtedy można zamknąć będzie rekrutację na grupy i przyjęcie do teamu. Każda grupa musie mieć logo. Będą organizowane bitwy między grupami np. na Sygne, logo czy avatara. Co wy na to? KAŻDY MOŻE ZŁOŻYĆ PODANIE DO JAKIEJŚ GRUPY GRAFICZNEJ (NIEKONIECZNIE GRAFIK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem za, ale u nas nie ma tylu grafików. Ogółem to pomysł dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Extreme, Każdy może złożyć podanie do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Grafików jest z 4 :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właśnie, nie mamy dużo osób zainteresowanych grafiką.. I jak te prace niby robić? Jeden będzie odwalał robotę za resztę? Nie wiem jak to będzie funkcjonowało, ale jestem za, przynajmniej nie będzie wiało nudą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na nie . Nie podoba mi się ten pomysł i wogule nie ma racji bytu . Jak wy sobie wyobrażacie??? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 sn0wy`, Nie, to jest tak że każdy Kapitan z drużyny wyznacza albo losuję kto ma wykonać pracę albo robią razem i która praca najlepsza. Wiem że to taki pomysł bardziej na forum graficzne ale warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Trzeba było tak od razu. No nic, ja mimo tego, że jest to bardziej idea na forum graficzne, jestem na tak. Nasi graficy i tak dużo nie robią to możemy się w sumie zabawić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Fajny pomyślunek bardziej sie zastanawiam nad przeprowadzeniem tego ale jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fajny pomysł . Też jestem na tak ;p. Tylko musicie znaleźć osoby, które są w stanie coś wykonać, i interesują się grafiką . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 na Nie nie wypali to 2 grup nawet nie skompletujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Będzie więcej grafików na forum to czemu nie, ale teraz jest mało osób związanych z grafiką. Dlatego jestem przeciwny temu pomysłowi na dzień dzisiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To jest dobre, ale tylko na fora na temat grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Fora ci się pomyliły;DNiestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi