Skiperek 197 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Twój nick:Medyk Nick podejrzanego*: DziQ#B.S.N.T Dane podejrzanego [sID+IP]*:#8 DziQ#B.S.N.T STEAM_0:0:72685323 83.9.233.186 Steam KontoNEOData (dzień, gg:mm) zajścia: 20.12.2014Twój dowód*:demko http://www14.zippyshare.com/v/94330220/file.htmlRodzaj czita*:nie wiem jak on się zwie . czy co. Koleś brak rozrzutu to raz. dwa wcześniej pod koniec amunicji jego strzelanie przyśpieszało dziwnie;) Nazwa mapki: nie wiem jak się nazywa,ale poznacie po demku ^_^Czasy podejrzanych akcji*:21:00IP /Nazwa serwera:bf2miał robione ssy itd. Ale on gra na skype, albo ts. Bo czasem wie, gdzie kto jest i tylko te miejsca się patrzy dziwne co nie ? i jak ten brak rozrzutu . a jak zauważył, że robię mu demko to po jakimś czasie nie potrafił zabijać też dziwne co nie ? a co najlepsze koleś flashbang na repsie na team rzucił Daje do obejrzenia krótkie dwa demka I proszę obejrzeć kilka krotnie demko ponieważ . za pierwszym trochę ciężko dostrzec brak rozrzutu Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Demko czyste, rozrzut prawidłowy. Nie zauważyłem aby strzelanie przyspieszało.Wh nie ma bo słychać. 2 akcje +/- ale wyszedł z celownikiem tam bo wcześniej tam ktoś był. Demko czyste, bez bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi