Skiperek 197 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Twój nick:Medyk Nick podejrzanego*: DziQ#B.S.N.T Dane podejrzanego [sID+IP]*:#8 DziQ#B.S.N.T STEAM_0:0:72685323 83.9.233.186 Steam KontoNEOData (dzień, gg:mm) zajścia: 20.12.2014Twój dowód*:demko http://www14.zippyshare.com/v/94330220/file.htmlRodzaj czita*:nie wiem jak on się zwie . czy co. Koleś brak rozrzutu to raz. dwa wcześniej pod koniec amunicji jego strzelanie przyśpieszało dziwnie;) Nazwa mapki: nie wiem jak się nazywa,ale poznacie po demku ^_^Czasy podejrzanych akcji*:21:00IP /Nazwa serwera:bf2miał robione ssy itd. Ale on gra na skype, albo ts. Bo czasem wie, gdzie kto jest i tylko te miejsca się patrzy dziwne co nie ? i jak ten brak rozrzutu . a jak zauważył, że robię mu demko to po jakimś czasie nie potrafił zabijać też dziwne co nie ? a co najlepsze koleś flashbang na repsie na team rzucił Daje do obejrzenia krótkie dwa demka I proszę obejrzeć kilka krotnie demko ponieważ . za pierwszym trochę ciężko dostrzec brak rozrzutu Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Demko czyste, rozrzut prawidłowy. Nie zauważyłem aby strzelanie przyspieszało.Wh nie ma bo słychać. 2 akcje +/- ale wyszedł z celownikiem tam bo wcześniej tam ktoś był. Demko czyste, bez bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi