wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): wika1230 Kiedy zaczynałeś grę w cs: 5 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Odpowiednie, aby sobie poradzić w tej kwestii. Byłam już kilkakrotnie adminem na różnych serwerach + jestem grafikiem, więc nie miałabym zbytnio problemów w rozpoznaniu, czy screeny są przerobione. Ile masz wolnego czasu?: Czasami nawet pół dnia Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Może i jestem GM na forum, ale i tak zieloni starają się i pomagają na forum, a ja nie mam aktualnie nic do roboty, a spędzam na forum dużo czasu, także byłabym na zawołanie i mogłabym spokojnie ogarniać wszystkie skargi/prośby. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Kiedy to było! 5 lat temu grałam może 2x na WH, ale to dawna historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Oczywiście że jestem na tak, na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja jestem na tak. Duzo siedzi na forum, a takze jest ogarnieta. Nawet podanko mnie przekonuje :)Na luzie ogarnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kiedy zaczynałeś grę w cs: 5 lat temu Ile masz wolnego czasu?: Czasami nawet pół dnia Jak bym mógł nerce dać nie ? TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiktoria Pewnie, że masz ode mnie wielkie TAK Chyba nie muszę się rozpisywać dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wydajesz się bardzo ogarnięta. ;] Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak . Ogarniesz to, i wg, przydadzą się jacyś ogarnięci i poważni Ub Support . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 TAK ! - Ogarnięta- Wiek- Miła- AktywnaCo tu więcej dodac?: d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nigdy w Ciebie kochana nie wątpiłem.Duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jestem na tak ; d ma gm wiec ogarnia , miala czy tam ma adma na serw. wiec i wie który to cziter i wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na takWiekMiłaDoświadczeniePoradzi sobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na tak. Długo jest na forum, zawsze po kilka godzin. Jest global moderatorem i ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Oczywiście że na tak. Wiek, aktywność na forum nie ma nic do zarzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Przyjęta.Na PWLOGIN I HASŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi