norek95 1 Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 (edited) Nick:---nOrEk--Link do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : ---nOrEk--==== Admin : AtV Krasnik==== Powod Bana : Wyjasnij na forum==== Wygasa : Nigdy ( od 12/21/2014 - 12 : 55 : Serwer: Cs-Classic.pl [CoD 45001 LvL] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=118172 To tak zacznę od tego . Za co ten ban bo sam nie wiem ? Jak mnie podejrzewacie ze jestem odpalony to sa od tego ss'y . Juz kilka razy mialem robione i bylem czysty wiec o co chodzi teraz adminowi AtV Krasnik ? Wyjaśnij teraz za co daleś mi bana ? I co napisałeś mi na POWODZIE BANA : "Wyjasnji na forum" -.- . Ja sobie sam bana nie dałem wiec nie muszę nic wyjaśniać czekamy na Twoje wyjaśnienia . Pozdro dla PRO Admina Edited December 21, 2014 by norek95 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Czekam na admina. Ps proszę edytuj post i zastosuj sie do wzoru bo będe zmuszona odrzucic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 ub, admin nie wytlumaczyl sie z bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts