Żbiku 11 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wzór: 1. Nick:BARDZO DOBRA WCZUTA.2. Imię:Łukasz.3. Wiek:19 lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre, 7.5. Mikrofon(Tak/Nie)- Nie ale w wigilię będę miał.6. Składka(Tak/Nie):Tak.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=BARDZO+DOBRA+WCZUTA&Search=Search.8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem Łukasz mam 19lat chodzę do 4 technikum, interesuję się grami a zwłaszcza cs, Gram u Was sporo na ODD2 natomiast nie zawsze jest ktos kto może ogarnać chaos na serwerze zwłaszcza we wcześniejszych godzinach, a moim zdaniem mógłbym Wam w tym pomóc swoją osobą.Jestem pewny, że dam sobie radę w roli admina i chce pomóc karać tych botków z cheatami 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak - 28551 STEAM_0:1:758755 0 00:18 75 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Gram codziennie to jest mój drugi dom, gram dziennie 4,5 godzinek.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie. Jak mam czas to wchodzę.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4 lata.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Wymagania: Ukończone 17 lat+ Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze+ Zachowanie kultury na serwerze+ Przynajmniej 10 sensownych postów na forum+ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)- warny dziś będę zdejmował. Posiadanie mikrofonu-Nie długo będę mial. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątk. Wystarczy napisać do opiekuna) lub 11,07 z VIP'em. Można uzgodnić z opiekunem.- Obojętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam jak wacków nie bedziesz miał to ja dam swoją opinie 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)- warny dziś będę zdejmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jak wacek zginie to wypowiem się na ten temat Wacek ma zniknąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 na początek powinieneś zdjąć warny, a dopiero później złożyć podanie - jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aYa 4 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 nie powod warn i chyba tylko raz ciebie na servie widzialem a ostatnio gram duzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Odrób warny i dopiero złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Warn ma zniknąć, potem pogadamy. Nigdy Cie nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam ponownie za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi