deskopT 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Wiek: 15Kontakt (GG/e-mail/steam): 34282465/[email protected]/de.skopT [aim ON]Kiedy zaczynałeś grę w cs: Grę w Counter Strike zacząłem 3 lata temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Dużo razy byłem adminem potrafie rozpoznac czita na screenach po przez grafe, rozmydlenie czy zamalowanie "WH". Wiem że dałbym radę na tym stanowisku.Ile masz wolnego czasu?: Bardzo często po szkole śr. (15:00) jestem do dyspozycji. Jak mnie nie ma to później, na kompie siedze codziennie.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ dużo czasu siedze na forum i widze jak dużo ludzi prosi o UnBana. Gdy nie ma żadnego gracza o danej funkcji gracz czeka dużo czasu,a ja chciałbym to ułatwić.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Gdy zaczynałem gre w Cs. potrafiłem urzyć czita [WH]. Wymagania były takie, że ponad 50postów, 50h na forum itp.Wszystko to przeczytałem nie spełniam na tym nicku tych wymagań ale :Grałem kiedyś na nicku ParanienormalnY miałem wszystkie wymagania spełnione.Pare osób pewnie mnie pamięta ;]Wymagania - 50 postów / było 250postów - 50 godzin na forum / było około 70h - Minimum 15 lat / jest - Minimum 2 miesiące na forum / teraz leci 4 miech.Pozdrawiam. de.skopT [aim ON] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 9, 2013 Root Share Posted January 9, 2013 Niestety nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts