Skiperek 197 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick:Medyk2. Imię:Patryk3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7 amxmodmenu5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):dogadam się chyba 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Medyk&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:A dlatego chce być adminem bo nie cierpię cheaterów i często wchodzą, gdy adminów nie ma, albo są rano i nie da się grać a ja chce ogarniać takich ludzi 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):#10 Medyk STEAM_0:0:51690570 37.248.255.254 Steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: staram się jak najwięcej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: jak najwiecej. zależy bo dużo robię i mam mało czasami czasu ale często robię, że rano jestem wiadomo mam treningi szkołe praktyki i ciężko,abym wiedział ile mogę być na cs 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:10 lat ns. 550 h steam 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):byłem tutaj adminem. jb cod , dd2 only . bf2 zm Aha a co do warna Jest odpracowany. Czekam tylko jak jakiś moderator go mi odejmie lub administrator a o to link do niego http://forum.cs-classic.pl/topic/28173-odpracowuje-d/#entry169355 Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 kozackie imie, czesto grasz, byles juz adminem i jestes aktywny na forum wiec na tak ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kolejny raz na tak+ często gra + były admin tego serwa+ poprawił to co miał poprawić itd, itp. nie ma co więcej wymieniać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jestem na tak, zgłasza czity bardzo dobrze, zawsze mam na steam wiadomość od niego xD, aktywność też ma dobrą więc można dać mu szanse. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wymagania przeczytałeś, a nie zastosowałeś się do podstaw: W nazwie tematu musi być podany Twój nick taka uwaga.. + gametracker + doświadczenie + aktywność na forum mało warta ocena; na Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jestem na TAK +był już adminem na BF2 +kulturalny +idzie z nim porozmawiac +widzę go na serwerze +pomaga u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi