Damian1947 1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 1. Nick:DziQ#B.S.N.T2. Imię:Damian3. Wiek: 19 LAT4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=DziQ%23B.S.N.T&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ponieważ chciałbym pomagać na serwerze:9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:7268532310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5 H 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:od 12 najwczesniej w tyg a na weekemdy 8-9 rano12. Staż w grze Counter Strike około 7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoMad 9 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na tak . Jestes aktywnym graczem i przydałby sie taki admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestes bardzo aktywny na serwerze, ale nie spelniasz wszystkich wymagan wiec ja (jezeli moj glos sie liczy) jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jestem na nie. Podejrzanie grasz wygląda jak byś miał info od kogoś, po za tym częsty brak kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Aktywność na forum to tak naprawdę 1 dzień i z głowy.Duża aktywność na serwerze, rozpoznawalny, odpowiedni wiek.Okres próbny.@up nie rozumiem ... to, że ktoś dobrze gra to jest podejrzany? ^^ widziałeś co się działo wczoraj ;p 2 typków płakało na u@, że spaliłem i wszyli pisząc 'pier*ole grę z odpalonym adminem' ... widziałem demko, które było na DziQa i było czyste więc nie wiem o co Wam chodzi ;p Edytowane 22 Grudnia 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 zero aktywnosci na forum i twoja kultura tez czesto nie jest na wysokim poziomie wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Aktywność na forum jest do nadrobienia. Wiem, że dużo grasz, ale musisz poprawić swoją kulturę. Na chwilę obecną jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Niby widzę Cię na serwerze, ale nie zawsze jesteś kulturalny. Ja jestem na NIE, popraw się to może inni też będą mieć inne zdanie. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Wozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Duże braki w kulturze osobistej, admin nie może tak dużo przeklinać. Aktywność na forum za mała. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Po 1 twoja kultura osobista jest zerowa nie umiesz się zachować po 2 aktywność na forum mała a i po 2 jak dla mnie jest wystarczająco adminów ale to dla mnie . Więc ode mnie masz NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja jestem na tak gdyż gram już z tą osobą bardzo długo i wiem że jest on w 100% odpowiedzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jestem na NIE !. Przed chwilą wszedłem na bf2. I dzik zginął i co usłyszałem Wy KU**** . brak kultury . Jestem na nie ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Jestem na Nie i pewnie wiesz o co mi chodzi jeśli nie to "Groźby wobec mojej osoby np utratą admina". -Kultura -Forum +Często grasz na serwie choć już jakiś czas mnie nie ma z problemów kompa którego nie będę miał dłuuugi czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na nie Tak jak koledzy na górze.. NIE SPEŁNIASZ WYMAGAŃ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 1. Nick:DziQ#B.S.N.T 2. Imię:Damian 3. Wiek: 19 LAT 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK 6. Składka(Tak/Nie):TAK 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=DziQ%23B.S.N.T&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Ponieważ chciałbym pomagać na serwerze: 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:72685323 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5 H 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:od 12 najwczesniej w tyg a na weekemdy 8-9 rano 12. Staż w grze Counter Strike około 7 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):TAK Straszne wypociny jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi