Tsumi 121 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 18:30 GPlay vs. myKPV.de 21:00 Orbit vs. winner of Gplay/myKPV Analiza do meczu pierwszego Pierwszy mecz nie jest średnim ryzykiem. Lecz Niemcy wygrywali z GPlay 2:1 na mapach de_inferno 7:16 , de_mirage 26:24 , de_nuke 5-16 Drużyna myKPV.de posiada ostatnie 5 meczy przegranych lecz z mocnymi drużynami, jednak moim faworytem są niemcy posiadają zgrany zespół i posiadaja bardzo dobre taktyki na mapy de_cache , de_dust2 , de_Inferno Zawodnik drużyny Gplay "V1c7oR" dysponuje dobrą formę , nie raz wygrywał rundy sam na czterech. Lecz nie widzę by zbytnio GPlay postawiło jakiś duży opór przed niemiecką drużyną. Polecam postawić Mid Bet na myKPV.de Analiza do meczu drugiego Orbit to drużyna która gra w tym miesiącu dobrze, przede wszystkim zawodnik Orbit "Pyth" jest w świetnej formie. Moim zdaniem drużyna szwedzka ma spore szanse na wygranie tego meczu z myKPV.de Oribt wygrało w poprzednim miesiącu z Virtus.Pro w tym miesiącu z FlipSid3 , mecz z Titan moim zdaniem był zacięty. Polecam postawić small bet na myKPV.de 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Według mnie GPlay to ugra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Wczoraj dla znajomego obstawilem ESC i wygrał 211$ GPlay ma jakies szanse ale małe Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Galebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak jakieś?Gplay ma same wygrane w historii, a KPV dostaje ciągle w dupę. Dodatkowo opowiadane są jakieś historie o "czarnym rycerzu", który ma pomóc KPV ^ ^xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ma same w dupe ale z lepszymi ekipami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dalej uważasz, że to wygra? 16:11 pierwsza mapa. Nie grali z dobrymi drużynami, tam 1/4 to średniaki. Nie potraktuj tego jako ataku. Zawsze tak piszę z osobami, które mają podobne "zainteresowania" do mnie EDIT Pomyłka, to była rozgrzewka, mój błąd, dopiero usiadłem i nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Od dziewczyny mam gorsze ataki xD spoko luz Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Galebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Gplay ugrało to becik wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 932 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Standard U mnie też weszło, ale postawiłem syf za około 1,5$ xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 mi wszedl za 7$ , postawiłem small bet bo nie mialem czym stawiac poniewaz inne mecze obstawilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi