BiAŁy 16 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 1. Serwer: CALL OF DUTY 45K 2. Nick: Przecie to 3tony 3. Imię: Artur 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 5/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): nie , zakupie jesli bedzie potrzeba 7. Składka(Tak/Nie): tak 8. Czas spędzony na forum: Kilkanascie minut 9. Opisać siebie: Co ja moge dodac lubie grac na serwach całymi dniami 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: che pilnować graczy zeby nie grali na (czitach) 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Robie demko jego dopalaczy wstawiam na forym i daje bana graczowi na SS-y -Gdy ktoś nadużywa micro; upomina do 3 razy jesli nie pomaga ban na 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; nie występuje 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): No Steram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na NIE:- nigdy Cię nie widziałem na serwerze- dołączyłeś 30 minut temu- reklamy-mało znasz AMX- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 haha zabawny jestes , konto dla podania , wg nie grałes to nawet nie wiesz co za serwie sie dzieje XD omg , brak reklam ... wzór nie pełny .. a gdzie punkt 11 ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 1. Nie ma reklam2. Dziś pierwszy raz widziałem cię na servie Cod 8k+DM3. Podanie tak zwalone , że szkoda oczu na nie /NIEEE ! NOPE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Również jestem na NIE -nie widziałem cie ani razu na servie -Dołączył: Dzisiaj 20:53-brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz57120 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na nie slaba obsluga amx i malo godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na nie.- amx słabe- konto dla podania- od wczoraj jesteś u nas na forum- brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jedynym + jest wiek, a reszta szkoda gadac. nie grasz na serwie, na forum od wczoraj, amx slabo, brak reklam, nawet opisac siebie nie potrafisz, 1 post i to podanie. Nie Nie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem Na Nie !!! Brak Mikra Zbyt Mało AmxxZamało czasu na Froum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na Nie -aktywnośc-amx-konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie-Brak reklam-Ns.-Mało amx.-konto dla podania.Troche dużo tyych minusów co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie -reklamy-ns-amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czy mi sie wydaje czy to jest jakas kpina?Czlowieku ja cie na serwie nawet nie widzialem.Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No to za kilka tygodnie złoze podanie i AMX OGARNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi