Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Imię: Wojciech Wiek: 20 Kontakt: PW, STEAM Twój nick na TS3: Fakel Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Gdyż jestem na tej sieci spory kawał czasu, mam dużo czasu, i co najważniejsze jestem prawie cały czas na TS3. Po woli nasz Team Speak zaczyna się rozwijac i myślę, że przyda się kolejna pomocna dłoń. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): Myślę, że z każdym administratorem mam dobry kontakt - 10/10 Ile czasu spędzasz na TS3: Zależy od dnia W dni robocze mogę +3h, a w weekendy itd. do 8h spokojnie Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem parę razy swojego własnego TS3 i znam się na rzeczy. Wszystkie "permisje" ogarniam i wszystko związane z TS Ale myślę, że ta umiejętnośc nie będzie potrzebna, bo admin może tylko zakładac kanały, dawac rangi i te podstawowe rzeczy. Podsumowując, bardzo dobre. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja będę na TAK, bardzo rozpoznawalny , chyba lubiany ( ja tam go nie lubię xd) pomocny, i chyba najważniejsze ogarnięty na pewno da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jeżeli buźka zgodzi się na nowego admina to jestem na tak, ostatnio było coś, że jest za dużo już:x aktywność ma dobrą, jest ogarnęty oraz ma doświadczenie. Ts zaczyna się rozwijać dzięki zabawą na nim i oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wszystko zależy od leilo, jeżeli wróci i będzie się zajmować ts to rekrutacje zamykam, jeżeli nie, to otworzę ten temat. Na razie muszę zamknąć, bo adminów jest full, tylko leilo na razie jest na "urlopie" i czekam na jego aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi