Tsumi 121 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Grasz po stronie Terro i nie wiesz jak rzucić dobrego flesza na długą by oślepić przewciwników ? A może grasz po stronie Antyterrorystów i nie wiesz jak działają smoke ,albo w jakich miejscach go rzucać otóż w tym poradniku dowiesz się wszystkiego na temat rzucania granatów na mapie De_Dust2. Film został nagrany przez streamera Izaaka. Izakowa Akademia Taktyczna #4 de_dust2 | powered by MSI Posłużyłem się jego materiałem ponieważ sam nie mógłbym lepiej tego przedstawić, zapraszam na jego inne filmiki z serii Akademia taktyczna. Myślę że to was nauczy jak nie rzucać swoim flesza na twarz Pomogłem ? Daj Like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No fajniee ale i tak nie kupuje granatow xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 To popełniasz duży błąd oducz się tego bo nie raz granat ratuje życie :signher: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi