【HaNyS】 80 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Siemano, w tym temacie opiszę wam z mojej wiedzy ukryte kampy na mapach ZM te które wiem . Przyda się dla początkujących, albo dla tych którzy nie wiedzą. Ss'y robione przed chwilką więc tu też będą. 1. Mapa zm_five - Tam gdzie jest czerwonka strzałka jest tunel pod wodą, możesz tam spokojnie wejść i się zakampić, hp raczej nie zbiera, ponieważ kolega tam był zombie i powiedział że nie zbijało, ale nie chcę wprowadzić w błąd. 2. Mapa zm_trakinax_turbo - Nie wiesz jak się dostać za te zielone kraty?, po prostu obok tego jest podłużny tunel idź do końca aż dojdziesz. 3. Mapa zm_nuke_kamp - Ukryte miejsce obok kurnika wejdź w tą ścianę gdzie jest zielona okrągła ramka. A pojawisz się tutaj: Następna ukryta kampa, to jest w ścianie przy drabince widok na górnego bs'a. Żeby otworzyć tą ścianę, prawdopodobnie trzeba nacisnąć na ten przycisk: ( jak robiłem ss'y to zauważyłem ten guzik ) Po prostu odwróć się za siebie. 4. Mapa zm_inferno - Ukryta kampa do okna przy bs'ie w której bodajże znajduje się auto lama wskocz na skrzynkę, następnie w te okno . Następnie, na CT respie jak się idzie na banana jest kolejna kampa. 5. Mapa zm_hs_horror - Wejdź do skrzynki gdzie jest zaznaczone zieloną okrągła ramką. ( nad tą skrzynką jest działko i po tej ścianie da się jakoś wejść wczoraj próbowałem lecz się nie udało ). No i ostatnia kampa na tej mapce którą znam to jest tuż obok skrzynki której opisałem powyżej. No i to tyle z mojej strony , robiłem to godzinkę powód: Wkurzyłem się bo wrzuciłem na jeden hosting to mi wszystkie zdjęcia w jednym linku.. nie było pojedyńczych, a już miałem to w postach... nie zauważyłem to skorzystałem z waszego ihosta. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Na mapie zm_inferno są jeszcze dwie ukryte bodajże, ale niech Ci będzie łap like za chęci p.s lepiej niech nikt na działko nie wbija bo się może to złe dla niego skończyć (przerwa od gry na tydzień) Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzięki bardzo, a działko to wiadomo , karolo tam wczoraj chyba dostał bana xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Bardzo ładnie. Przydatne dla nowych plusik ! Poprosiłem o przypięcie. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak będzie okazja to rozkręcę ten temat, chodzi o to że będę tam ogarniał jeszcze jakieś inne ss'y więc jak można to byłoby dobrze jak by było Przypięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Jak będzie okazja to rozkręcę ten temat, chodzi o to że będę tam ogarniał jeszcze jakieś inne ss'y więc jak można to byłoby dobrze jak by było Przypięte Takich poradników z tego co wiem nie przypinamy . Rób nowe tematy [PORADNIK] - TXT Czekam na dalsze poradniki! Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Omega * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 oo bardzo fajne , plusik leci ;> Może mi się przyda jak zaczne grać na zombie modzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Można zamknąć, ponieważ stworzę nowy temat o innym tytule i tam będę na nowo ogarniał jakieś ukryte kampy z map naszego serwera które są grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamknięte na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi