Tsumi 121 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Co powiecie na te statystyki ?? :signher: Spróbuje dobić do 75 kill lub do 70 i 10 dedów Chcesz grać jak ja ??? Już niedługo będzie poradnik dotyczący strzelania z broni : M4A4, M4A1-S, Desert Eagle, Tec-9, Five-Seven, Awp oraz najważniejszej Ak-47 Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Dubstep 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dla mnie zaden wyczyn poniewaz u nas graja glownie osoby ktore zaczynaja kariere z cs:go i jeszcze zabardzo nie ogarniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 jak żaden to wbij na serwer i dobij 70-75 killi, połowa coś grała i nie raz miałem czerwono w hp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ładnie. Czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi