aleksy. 1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam dzis chciałem wykupic VIPA na tym serwewrze lecz po wysłaniu smsa przychodzi mi wiadomość ze błędna treść smsa ( sprawdzałem wszystko i dobrze wpisuje) o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 musiałeś popełnić błąd w treści lub numerze, jeżeli nie skątaktuj się z właścicielem sieci, jego nick to " -_- ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 NIe ma po co pisać, jak wyslałeś poprawnie SMS;a to masz odpowiedź do max 1h (chociaż ~5min maksymalnie czekała inna osoba). Sprawdź czy masz poprawnie wpisany kod wiadomości, numer wybrany i czy masz 11.07 - tyle kosztuje usługa , na koncie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi