Jump to content

[ODRZUCONE]Yondaime ban

wodzugbw

Recommended Posts

Nick Yondaime

Zbanowany przez Haze cs classic only dust 2

http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=119653

co z tego że dajecie koopiować jakt u się nie da kopiować i trzeba szkurwa jego moać wszystko ręcznie pisać ? -,-

Ban za nie wiem co powodu nie wyświetliło się ale ban na zawsze od Haze . Pozdro i liczę na szybkie rozpatrzenie bo ban za nic trzymam broń w lewej dłoni i gram na myszce bez kulki może dlatego ten ban bo cały czas na banie ustawiona ale dobry patent myszka z kulką i ją wyjąć :) Napisałem po swojemu ale jak Admini normalni to  rozpatrzą tym bardziej że musiałem pisać wszystko sam bo kupiowanie nie działa !!!!!!

Pozdro

Yondaime

Nick Yondaime

Zbanowany przez Haze cs classic only dust 2

http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=119653

co z tego że dajecie koopiować jakt u się nie da kopiować i trzeba szkurwa jego moać wszystko ręcznie pisać ? -,-

Ban za nie wiem co powodu nie wyświetliło się ale ban na zawsze od Haze . Pozdro i liczę na szybkie rozpatrzenie bo ban za nic trzymam broń w lewej dłoni i gram na myszce bez kulki może dlatego ten ban bo cały czas na banie ustawiona ale dobry patent myszka z kulką i ją wyjąć :) Napisałem po swojemu ale jak Admini normalni to  rozpatrzą tym bardziej że musiałem pisać wszystko sam bo kupiowanie nie działa !!!!!!

Pozdro

Yondaime

co jest że nie mogę dodać z tego winrara pliku ? Nie mogę po pierwsze skopiować tego linku jak wrzucę

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu.

Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy