ShaD 2 254 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) I w końcu mamy! Okres świąteczny, na który wszyscy z niecierpliwością przez cały rok czekali. Po raz pierwszy spędzę go właśnie Tak! z Wami! Ile to już miesięcy minęło, od pierwszego fragowania.. tyle czasu to wyjęło.. Rozmawiania na ts, przeprowadzania wywiadów, pisania na forum, czy opowiadania sprośnych kawałów. Mam nadzieję, że jeszcze tu troszkę czasu pobędę, bo jak nie.. nie wiem co ze mną dalej będzie :x Dlatego uroczyście ogłaszam! Przepraszam za wszelkie kłótnie, wyrządzone przeze mnie smutki, macie tutaj pozdrowienia, od S}{aDoW'a, co ma język niekrótki! Pamiętajcie jednak... że to moje pierwsze tego typu robótki xD Tyle słowem wstępu, czas na informację! W okresie świątecznym, czyt. 24.12. - 27.12. VIP będzie darmowy dla każdego gracza na Naszym serwerze FFA! VIP jest dostępny dla wszystkich administratorów, a inni gracze będą mogli się bawić na serwerze z czapkami Mikołaja Mam szczerą nadzieję, że będziecie spędzać ten okres z rodziną, aczkolwiek kto nie chce, kto nie może.. niech wpadnie do nas Dlatego już teraz, życzymy Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,pyszności na wigilijnym stole,wspaniałej rodzinnej atmosfery,wypełnionej melodią staropolskich kolęd,a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestrai spełnienia marzeń w Nowym Roku. Trzymajcie się! Edytowane 24 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 A dziękuję, dziękuje Wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Hajdzik-Świąt nie będzie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zet co ty tutaj robisz ? Nawzajem Shaq XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Shad jesteś świetnym opiekunem i życzę Ci żebyś jak najdłużej pozostał na CSC. A ponadto zdrowia,dobrego wyniku z matury, dostania sie na wymarzone studia. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez natalja 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wyczuwam konkurencję literacką Widzę że Ci się chyba trochę udzieliło hehe Wesołych Świąt kochani ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 zET świątecznie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziękuje Shadow i nawzajem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Choć za dużo nie pogrywam na ffa to dziękuje za życzenia i życzę wesołych świąt ! shadow pięknie ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Shadow rzuć taka elektornike i moze zostań jakimś poeta czy cos xd Tobie i wszystkim życzę spokojnych i rodzinnych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzięki bardzo, nawzajem ! kurde do mnie tez zapraszam boicie sie mnie xD? http://forum.cs-classic.pl/topic/28286-weso%C5%82ych-%C5%9Bwi%C4%85t-od-hanysa-d/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzięki, tobie również Wesołych Świąt życzę, jak i również wszystkim użytkownikom tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Shadow rzuć taka elektornike i moze zostań jakimś poeta czy cos xd Tobie i wszystkim życzę spokojnych i rodzinnych Świąt Nie ma mowy, za pisanie tego typu wierszyków w przyszłości nie wyżywię rodziny xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ciekawie ciekawie. Również życzę wszystkim jak i Tobie Shadow wesołych świąt. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki i wzajemnie, mam nadzieje, że na nowy rok będziesz jeszcze lepszym redaktorem, chociaż.. już chyba się lepszym być nie da Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Yoshino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziękuje i wzajemnie Shad Życzę również wszystkim wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziękuję życzę wszystkim szczęśliwych,radosnych świąt i pijanego sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Amm no to ode mnie też wszystkim zdrowych, wesołych, pogodnych świąt przedewszystkim większego skilla ^^ noo i cierpliwości do mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nawzajem !! Udanego sylwestra % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzięki i nawzajem! Pijanego sylwestra dla wszystkich!!! D: :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Również wesołych i wszystkiego co najlepsze ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Poeta ! Dzięki, nawzajem, wesołych świąt, udanego sylwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dzięki Shadow, jesteś doskonałym opiekunem serwera. Życzę Tobie wesołych, rodzinnych świąt i udanych prezentów pod choiną! Pozdrawiam wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Zmiana! Ze względu na mój wielki nie ogar postanowiłem: - Dać vipy wyłącznie wszystkim administratorom. - Dodać czapki wszystkim graczom komenda by założyć czapkę: /czapka komenda by zdjąć czapkę: /bezczapki Czapki będą wyłącznie w okresie świątecznym. Bardzo przepraszam za wcześniejsze problemy. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dzisiaj na DD2 robimy PASTERKĘ na B wszystkich zapraszamy o 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi