amazon 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ściągnąłem z waszej strony klienta do cs'a na platforme win 8.1 i nie mogę odpalić. Powodem jest, że program hl launcher wyłącza się. proszę o pomoc, z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wybacz ziomus, ale to nie ten dział ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amazon 0 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 a gdzie mam to napisać? Sorry, nie orientuję się w forach, to mój pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: W takich sprawach piszemy na GG podane w komentarzach bądź w zakładce KONTAKT na blogu. Pomagam w takich przypadkach, ale trzeba poczekać. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi