amazon 0 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 ściągnąłem z waszej strony klienta do cs'a na platforme win 8.1 i nie mogę odpalić. Powodem jest, że program hl launcher wyłącza się. proszę o pomoc, z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Wybacz ziomus, ale to nie ten dział ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazon 0 Posted December 23, 2014 Author Share Posted December 23, 2014 a gdzie mam to napisać? Sorry, nie orientuję się w forach, to mój pierwszy raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,971 Posted December 23, 2014 Root Share Posted December 23, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: W takich sprawach piszemy na GG podane w komentarzach bądź w zakładce KONTAKT na blogu. Pomagam w takich przypadkach, ale trzeba poczekać. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts