Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: ExelLink do SSów:http://www50.zippysh...10481/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== Zbanowany nick : Exel ==== Zbanowane IP : ==== Admin : AmfetaminA [t] ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/25/2014 - 01 : 35 : Serwer: DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=120451 Myślę że teraz jest wszystko w porządku i dostane w końcu Unbana @@edit @Siwy Po prostu napisałem do ciebie,bo dla mnie to troche dziwne że trzeba pisać 3 prośby żeby kto kolwiek rozpatrzył .. Pomijając to że bana dostałem po 2 minutach grania na serwerze,co jest moim daniem bez sensu. Dlatego chciałem jeszcze zagrać sobie nocke z ziomkiem na serwerze,ale z tego co widze musze czekac na ub do jutra Będzie nocka, po 02:42 jutro dostaniesz odpowiedź. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Spam wszędzie gdzie tylko to jest możliwe (np. PW jak to teraz robisz) nie przyśpieszy rozpatrzenia twojej prośby. Mam na to 24h czyli sobie poczekasz 24h co do minuty na te UB, może sie nauczycie że spam wszędzie gdzie nie pomoże. .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Myślę że z tego coś wyciągniesz, czysto ub./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi