Anton 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nick: GOLDEN`Link do SSów: http://www78.zippysh...79735/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : GOLDEN ==== Zbanowane IP : 217.99.113.192 ==== Admin : Koala ==== Powod Bana : Wrzuc screeny na forum ==== Wygasa : Nigdy ( od 12/26/2014 - 14 : 41 : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121267 uciekles przed ssami? Spinka, jak to bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Natalia Koala mnie zbanował i odrazu mnie wyrzuciło i mi pisało wrzuc scrreny na CS classic to wrzóciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Bez Spiny Koala mnie zbanowaŁ i mnie wyrzuciło i wstawiłem ssy na cs classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) UB NIE MA SSY BYLY ROBIONE GDY BYLES W GORNYM TRUPIE I MNIE ZABILES!!!!wiec daj DZISIEJSZE SSY IDEALNEI ZABILES MNIE a ja mojego nicku nie widze w PRAWYM GORNYM ROGU CZemu na ssach masz inna godzine?robione ci ssy o 14:41 a na ssach jest 11:33?WTF? ej ej BAN JEST Z SERWERA FFA a zrobił ci SSY MAZOWIECKI MARCIN on jest ADMINEM DD2. dla mnie BAN wiec czemu nie dales SSÓW Z FFA? Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nie wierzysz mi ja dostałem ssy jak już zabiłem KoskiKredki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Poszedłem troszeczkę do przodu i mi wyskoczyło Screny Robione ale nie uciekłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Natalia dobrze wiesz ze ja nie odpalony nie gram tu 1 na tym serwerze i daj te Ub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Panu dziękuje za gre i zegnam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Przepraszam ze sie wypowiem wiem ze nie moge,ale nie bede ci tego tłumaczyc ! Dostałes ssy na FFA a te SSY co teraz wrzuciles sa z DD2,chciales oszukac UB-TEAM ale ci to nie wyszło i tyle dla mnei to jest BAN ja juz sie nie wypowiadam narka tyle ode mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi