Machwes 192 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: TheMachwes 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 13 ( Lecz nie wiek świadczy o człowieku !!! ) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): Jeśli jest konieczna: TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/TheMachwes/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: No więc mam na imię Kacper i mam 13 lat . Uczęszczam do I klasy gimnazjum. Na serwerze gram od 3/4 miesięcy może więcej . Grałem na różnych serverach DR które mi się podobały lecz zmieniłem swoje zdanie gdy wbiłem na classic'a . Bardzo przyjemnie sie na serverze gra jest miła administracja itp.. . Dlaczego ja? otóż to... dlatego, że chciałbym wspomóc serwer . Gdy nie ma administratorów np: FunnyPuma ^^ wielu graczy starych oraz nowych łamie regulamin.. typu: duch, txt, skracanie. Dosyć mnie to denerwuje ponieważ ja oraz inni gracze są bezczynni, a i przy tym się denerwują.. wychodzą z serva itp . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4 godziny w weekendy do 4/6 godzin. W czasie Świąt 4/6 godzin . 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: od około 15 do 18/19, weekendy: od około 10/11 do 15/15 (Różnie) 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): TAK 2 razy Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na tak +amx +składka +czas gry na serwerze (oile pamiętam jeszcze wczesniej od klas typu amator) +staż +był adminem +godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Oczywiście że na nie.. - ''Minutes Played: 1306 '' - Brak Steam - Wiek - Brak aktywności na forum a wiesz że dziś Święta się kończą? -.- Odrób aktywność na forum jak i na serwerze NIE ZAPOZNAŁ SIĘ Z REGULAMINEM Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Da się poprawić aktywność . Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 JESTEM NA NIE Wypowiedz we własnym podaniu = Zamknięcie tematu + Warn:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na nie: - wiek - aktywność na forum słaba - wypowiedz w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na nie. Wiek, aktywność, ns, wypowiedź w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tym razem nie. Exel to wyjaśnił. Popraw aktywność na forum, porozglądaj się to i tam, dobij te 10 postów. Pokaż, że ci zależy i spróbuj znowu za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi