Plunto 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Cannot continue without model addons/amxmodx/diablo/mine.mdl, disconnecting - taki oto błąd w konsoli mi wyskakuje przy końcówce ładowania. Próbowałem reinstalla, nic nie pomogło, prosiłbym o pomoc jeśli by ktoś dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Nie posiadasz modelu: mine.mdl lub posiadasz inny, który jest wgrany na serwer. Pobierz go stąd: http://www62.zippyshare.com/v/81164478/file.html i wrzuć go do pobranych modeli diablo. Zgaduję, że ta ścieżka: cstrike_downloads/models/diablo Edytowane 26 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plunto 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Niestety nic nie pomaga, ten sam błąd :/ Wrzucilem go tam gdzie kazałeś, żeby nie było Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Plunto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ten sam błąd mi wyskakiwał . Odinstalowałem całego steama i usunąłem wszystkie foldery związane ze steamem Wyłaczyłem zapore i antwirusa i pobrałem od nowa. I śmiga ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) To wrzuć tutaj, bo ścieżkę podałem złą: D:\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike_downloads\addons\amxmodx\diablo Jeżeli chcesz mogę Ci dać cały swój folder z diablo dzięki czemu nie będziesz mieć już problemu (ja wszedłem przed sekundą normalnie). http://www49.zippyshare.com/v/37910355/file.html Edytowane 26 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plunto 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To wrzuć tutaj, bo ścieżkę podałem złą: D:\Steam\SteamApps\common\Half-Life\cstrike_downloads\addons\amxmodx\diablo Jeżeli chcesz mogę Ci dać cały swój folder z diablo dzięki czemu nie będziesz mieć już problemu (ja wszedłem przed sekundą normalnie). http://www49.zippyshare.com/v/37910355/file.html a jak ktos ma non-steam to co ma zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tam gdzie masz główny folder cs'a.. cs 1.6 --> cstrike --> cstrike_downloads\addons\amxmodx\diablo Podobnie tak jak na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plunto 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tam gdzie masz główny folder cs'a.. cs 1.6 --> cstrike --> cstrike_downloads\addons\amxmodx\diablo Podobnie tak jak na steam No ja nie mam w folderze z gra zadnego folderu cstrike_downloads... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujaszeK KoXu 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Radzę ci odinstaluj cs i zainstaluj ponownie sam miałem ten problem zrobiłem i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nic nie trzeba odinstalowywac, ani wrzucac do tego folderu. Usuń CAŁY folder diablo i wejdź na serwer niech Ci pobierze pliczki jeszcze raz, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo 15 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja przed chwilą próbowałem na NS ten problem rozwiązać i mi się udało bez żadnych reinstalacji czy też usuwania całego folderu z diablo. Wystarczy pobrać ten folder "addons\amxmodx\diablo" w którym znajdują się brakujące modele. http://www65.zippyshare.com/v/79873275/file.html Po pobraniu wyszykujemy plików od gry (w moim przypadku wygląda to tak). C:\Program Files (x86)\Counter\cstrike Pobrany folder "addons" rozpakowujemy i wrzucamy do folderu "cstrike" I to tyle gra powinna ładnie śmigać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plunto 0 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dzieki wielkie za pomoc, juz dziala. Ale swoja droga moze to jest problem innych graczy ktorzy chca wejsc na serwa i wgl. Temat ogolnie do zamkniecia ale dla adinow/moderatorow do przemyslenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi