LevelUP 17 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 (edited) Nick:LEVEL_UP_SGSKJ_KSF*Link do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_5:0:1362884194'[AMXBans] =======================================Serwer: DD2Link do banahttp://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121519 Na serwa wbił jakis śmieć odpalony, który mial podobny nick do mojego(podszywka), a admin zamiast go zbanował mnie. O to link do bana podszywki http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121518 jedno "_" więcej. Amfetamina dobrze zbanował, a Paweł wywalił mnie... A pisałem i mówiłem ze to podszywka. Prosze o szybkie UB. Edited December 26, 2014 by LevelUP Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Niech wyjaśni całą sprawę admin banujący. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymcio0036 0 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 miałem to samo dokładnie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1971tychy 313 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 sam nie wiem grasowal na servie czit ktory za kazdym razem mial nicki graczy grajacych na serwie non stop trwalo to dobre 30 min banow polecialo chyba z 20 byc moze zaszla pomylka bo zbanowalem :LEVEL_UP_SGSKJ_KSF* w neo bans Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Ja nie wiem czy zaszla pomyłka. Skoro sądzisz, ze tak daje ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelUP 17 Posted December 26, 2014 Author Share Posted December 26, 2014 grasowal na servie czit ktory za kazdym razem mial nicki graczy grajacych na serwie No właśnie i dawaliscie bany z góry na dół osobą o tych samych nickach. Więc wiadomo, że zbanowałeś też uczciowego gracza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted December 26, 2014 Root Share Posted December 26, 2014 To w końcu to pomyłka czy nie, bo gracz ma 3 bany z neobans w tym samym czasie, czyli był bug, bo każdy z tych banów jest w tym samym czasie, z tym samym powodem i takim samym adminem. Usunąłem te dwa zbugowane, zostaje jeden, jeżeli to pomyłka to masz UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted December 26, 2014 Root Share Posted December 26, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts