akuty 1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 1. Nick:akuty 2. Imię:Dominik 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/akuty/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Gram codziennie i denerwuje mnie jak cziterzy grają oraz jak słyszę/widzę kłotnie ludzi 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-4 godziny ,a w wolne dni 5-7 godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Robocze:17-22 Weekend : 11-13 i 17-1 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Gracz uprzejmy dużo siedzi na serwerze Składka na + Micro na + Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na tak. Gra ,, podejrzanie" czasem i wali mi hs czasem ale jest spoko da się z nim pogadać oraz ma micro ,a że jeszcze jest składka to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na tak, gracz lami ale jest no lajfem na serwie , kulture też ma na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem z cod moda 350, jestem na nie...nabija aktywność na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wielkie nie ten gracz nabijał sobie posty niepotrzebnym spamem. Jeśli się nie mylę gracz otrzyma za to warna a jego podanie zostanie odrzucone z powodu otrzymania warna na konto. Dziękuje dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Nabijasz posty w dniu zlozenia podania, posty te sa bezsensowne, czyli nie spelniasz wymagan. Mimo ze resxta jest ok aktywnosc, amx etc. to ten wybryk cie skresla. Na nie. Usun posty, posiedz troche na forum i spróbuj za tydzień, tak jak napisałem reszta wymagań w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Także jestem na nie. Na każdym serwerze pisałeś bezsensowne posty (nabijałeś posty) za co najprawdopodobniej dostaniesz warna. Konto też założone całkiem niedawno. Gdyby nie to nabijanie postów pewnie byś dostał admina. Nie dostaniesz go dzięki mnie xD, to ja poruszyłem temat, że nabijasz posty xD. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceesowiec 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Gracz baaardzo aktywny . Dzisiaj grał 12 albo 13 godzin. Zawsze uspokaja ludzi , którzy się kłócą . Zawsze kulturalny. Nadaje się na admina , ponieważ siedzi od rana do wieczora . Wieeeeelkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 @Fresh - to czy dostanie czy nie, zalezy akurat od soota ;p a co do podania to jestem na nie z powodu wyzej wymienionego, a poza tym chyba nie grasz tu zbyt dlugo i nie poznales dobrze wiekszosci graczy, a podanie napisane na odwal sie. nadrob aktywnosc na forum i pograj troche dluzej noi odrob warny ktore pewnie dostaniesz za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu8 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Definitywnie na tak ! Gracz zawsze pomocny i uprzejmy . Gra całymi dniami . Idealnie nadaje się na admina . Jestem na tak oczywiście . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Miałem się w tym podaniu nie wypowiadać lecz jak widzę niektóre posty to aż nie mogę sie powstrzymać. Po 1. Gracz reklamuje swoje podanie - nawet na ts3 dostałem wiadomość typu : Widzę, że oglądasz moje podanie, czekam na ocenę. Po 2. Zapewne użytkownicy mający 1 post na forum i piszący te same powody dlaczego są na tak również zostali poproszeni o wypowiedź w podaniu. Po 3. Konto do podania, nabijanie postów Po 4. Podanie słabo napisane, nie przekonujesz. Po 5. Grasz tu 6 dni. Nawet jak byś wbił 3x więcej godzin to i tak niezależnie od tego jak często bywasz na serwerze jest to za krótki okres. Po 6. Adminów jest masa a to kolejna osoba, która może grać tylko po szkole. Bez sensu robione takiej masówki. Potem będzie gadanie, że tyle adminów a żaden nie gra rano. Na nie. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ma ode mnie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi