HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) 1. Nick: HaQ 4k4 B!Nl4DEN 2. Imię: Łukasz. 3. Wiek: 17 2 styczeń 18. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre , 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 6. Składka (Tak/Nie): Oczywiście 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/HaQ%204k4%20B%21Nl4DEN/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Łukasz mam 17 lat pochodzę z województwa kujawsko - pomorskiego a dokładniej z Bydgoszcz. Uczęszczam do Technikum Mechanicznego, moje hobby to Siatkówka oraz piłka nożna, uwielbiam łowić ryby, największą złowioną rybą przez zemnie jest Szczupak 8kg Dlaczego ja ? Chciałbym wprowadzić na server większą kulturę wspomóc administrację w poskramnianiu cheaterów oraz wprowadzić na server trochę swojego humorku ^^. Myślę, że nadam się na tę posadę ponieważ siedzę prawie po 10H dziennie co pokazuje mój gametracker to tyle z mojej strony pozdrawiam HaQ 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam STEAM_0:1:39696033 lecz wolę grać na Nsie, ponieważ gdy gram na steamie wogólę nie słyszę innych graczy co mnie to irytuję. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Do 7/8H dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Od godziny 15 do godziny 2:00 W dni robocze i weekendy. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Jeśli w grę wchodzi admin na Jailbreak to tak. + Wziełem sobię do serca wasze rady i poprawiłem aktywność na forum + Dodałem kilka propozycji związanych z Codem 350. Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - 45H + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum 66 + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Świeże dziś odrobione + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) +/- DZIĘKUJE ZA POZYTYWNE JAK I NEGATYWNE WYPOWIEDZI Edytowane 27 Grudnia 2014 przez HaQ 4k4 B!Nl4DEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) dobry z niego nołlajf Często siedzi na serwie, wymagania spełnia. Przyda się jeszcze jakiś admin, a on jest dobrym kandydatem na to stanowisko. na tak Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Pauulyn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reprezentant 2 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co do twojego Podania jestem na TAK , oczywiśćie dużo prawdy w tym podaniu , czesto siedzi na serwie , wręcz NO-LIFE , zna wiekszosc ludzi i przestrzega regulaminu , Myśle że takich ludzi trzeba na takie miejsca , Powtarzam jestem na tak! Pozdorsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hedzik 6 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jestem na Tak: +wiek +amx +mikro +składka +pomocny,zachowana kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ośmiokilogramowy szczupak Nie wiem czemu jak ja łowie to same leszcze targam Xd Kurcze, no nie mam się do czego przyczepić. Wiek, amx no i mike'a ma ;d Myślę, że podoła wyzwaniu. Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wymagania spełnione , gracz ogarnięty Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Moim zdaniem TAK: 1.Czas poswięcany na serwerze 2.Doświadczenie 3.Składka 4.Wiek 5.Charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem na Tak: -wiek -często na serwerze -miły -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem na tak -mikro -amx -składka -gt -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wydaje się być ogarniętym, ma steama,mikro, wiek, amx chyba zna w miarę,uptime na forum no i oczywiście po GT widać, że niezły z niego noł lajf xD Tylko zapłać składkę U mnie masz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Na Tak Wiek (+) Amx (+) Aktywny (+) Ogarnięty (+) Wymagania (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zobaczymy cy będzie ogarniać , tak wiek , mikro , aktywny , wymagania op Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 nie wiem jaki jest sens wypowiadania się osób , które wg nie grają na serwerze , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChuckSkull 2 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 TAK czesto gra i ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi