Exel. 16 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Nick: ExelLink do SSów: Brak ss'ów | Ban z dupy:)Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Exel [AMXBans] Reason : ' Panie kolego , jest Pan spalony. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 79.191.51.218 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Serwer:DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=121672 Od razu jeśli można,to poproszę Demko rozpisane i udowodnione że "czituje":) Ban prosto z mostu,bo miałem lepsze staty i prawdopodobnie admin popatrzył że NonSteam.. Miałem raz robione ssy,mozecie mnie sprawdzac na okraglo i tak wyjdze na to ze nic nie mam:) Dajcie mi Steam i zagram tak samo. Pozdrawiam i czekam na wyjasnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 http://www54.zippyshare.com/v/81128256/file.html proszę. Nie wiem od kiedy byłem na serwie, ale kolega spalił akcją na środku. Zaraz po tym dostał bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dużo miałem tych akcji na środku,więc proszę cię o rozpisanie demka jeśli możesz drogi Adminie:) Bo nie będę szukał jednej akcji na której zeskanowałem lub po prostu wyglądało jakbym miał Wh ... Nadal czekam na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak papku, prosilabym o rozpiskę to bardzo ulatwi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 24h minęły a ja nadal czekam na rozpisanie Demka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 24h minęły, gracz dostaje UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi