Tsumi 121 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Grasz mecz turniejowy na mapie de_mirage i przegrywasz 12:3 po stronie CT ? W tym poradniku dowiesz się o pewnym zbugowanym miejscu na mapie które może ci wygrać ten mecz. Oto ss z tego miejsca ,widzimy jakie części mapy z niego widzimy Oto na tym Filmie nagranym przez Youtubera "Sparkles" dowiecie się jak wejść w te oto miejsce i przechylić szale zwycięstwa na swoją stronę Podobało się ??? Chcesz więcej tego typów poradników lub chcesz jakiś inny poradnik napisz mi na pw i zobaczymy co da się zrobić. Pomogłem ? Daj Like Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Dubstep 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Proszę o usunięcie w nazwie tematu dla ponieważ gdy pisałem nazwę tematu to mi wyskoczyła nazwa "poradnik dla zielonych itd" i usunełem wszystko tylko pominołem "dla". Oto przykład jaka ma być prawidłowa nazwa tematu [CS:GO] Poradnik jak odwrócić szale zwycięstwa na mapie de_ mirage Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Dubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 hahaha, dobre bardzo dobre ! , przydatne xd, ciekawe kiedy naprawią, albo czy można używać tego buga. + Leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Za takie coś powinny leciec bany ponieważ jest to oszukiwanie. Może lecą nie wiem nie gram. Nie polecam używać takich bugów w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Za to nie lecą bany. Można wykorzystywać tego buga aż do do jego usunięcia Tak jak między innymi było to na overpassie z wieża Fnatic, nikt bana nie dostal tylko zostali wykluczeni z turnieju i bug został naprawiony Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Dubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Poradnik jak dostać bana na serwerach FFA/TP. Inne serwery czy gra w ligach, to już problem organizatorów i twórców gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 a spróbuje czy też bede tak potrafiła ;x Chociaż to i tak lekkie oszustwo Łap plusika za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 To normalny bug mapy i to nie wina gracza tylko twórcy mapy. Gościu ma rację, używając tego na mixach i zwykłych grach nie powinno się dostać bana, bo skoro tego nie naprawili to widocznie jest to celowy zabieg autora, a jeżeli jest to celowy zabieg autora, to nie jest to bug. Jednak i tak ma być to niedługo naprawione z tego co słyszałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ale do tego czasu można z tego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fajny bug , raczej skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 a są takie bugi na innych mapkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Fajnie by było @Pauulyna ale to chyba trzeba samemu szukać :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pauulyn: w necie tego pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) @Omega * pierwszy filmik przedstawia bug z przed 7-10 aktualizacji (jak nie więcej) więc szczerze w to wątpię żeby ten bug jeszcze był :/ Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Dubstep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 @Dubstep dzien czy dwa dni temu go robilem wiec jeszcze jest chyba ze juz go usuneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Sprawdzałem dzisiaj - działa XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 @Pride masz rację działa , fajna zabawa z tym Bugiem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew 2 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dla mnie to troszkę bez sensu, bo gra traci sens :/ ale rozwiązanie dobre - można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Bug został już usunięty, lecz zapraszam do nowego poradnika dotyczący bugów na mapie DD2 czy nieznanych miejsc na które można się podsadzic, czy wejść samemu. Link do nowego tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/29566-następny-poradnik/ Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Dubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi