Skocz do zawartości

Klasa Ninja - Moce

OptimusPrim

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż grałem sobie z nudy na klasie Ninja:

Ninja

Staty:

Życie 0

Wytrzymałość 0

Kondycja 0

Grawitacja 0

1/3 z kosy i 45 widzialności przy kucaniu.

Problem polega na tym opis jest niepełny nie pisze czy (LPM) czy (PPM) lub (LPM&PPM)

A tak po za tym to 1/3 nie działa . Możesz bić 10 razy z prawego 10 z lewego niedziała.

Jest to rzecz do naprawy i można by pomyśleć nad obniżeniem grawitacji tej klasie o jakieś 50 pkt.

Ninja:

Życie 0

Wytrzymałość 0

Kondycja 0

Grawitacja 50

Opis : Posiada 1/3 (PPM) obniżoną grawitacje oraz zmniejszoną widzialność przy kucaniu na nożu 45/255

Edytowane przez OptimusPrim

W końcu to 1/3 a nie 1/2 ;). Szansa nie jest tak jak 1/2 ;). Gdy grałem ninją jakiś tydzień temu trafiłem do tt i działało 1/3 ;). Wielu graczy zabijałem ppm na hita. Lecz masz racje opis nie jest dokończony ;>

bo to ogólnie 1/3 tzn 33% szans więc możesz mieć po prostu pecha i bić tysiąc razy a i tak nie zabijesz albo szczęscie i każdego za 1 hitem walniesz :P ogólnie zawsze raczej takie rzeczy są na PPM więc wg mnie nie trzeba dodawać tego do opisu. co do grawitacji też dobry pomysł żeby po prostu dodać z 20-50 punktów na start ^^

Ogólnie wam powiem sprawa z Ninją wygląda tak:

-klasa od samego początku nie chciała działać - 1/x z kosy nie działa poprawnie na naszym DR (nie wiemy czemu),

-niektórym występuje też bug z expem,

-ja osobiście traktuję tą klasę jako "Klasa dla prosa" - nie potrzebuje żadnych dodatków.

Póki co nie będzie żadnych nowych klas ani zmian. 

Edytowane przez Rias Gremory

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności