nerka 14 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Hannibal Lecter ==== Zbanowane IP : 46.76.57.162 ==== Admin : Miko ==== Powod Bana : Obraza admina ==== Wygasa : 01/03/2015 - 20 : 27 : 19 ( od 12/27/2014 - 20 : 27 : 1 jak 3 miechy ban za obraze bez jaj.. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Admin banujący jest proszony o wyjaśnienia, ponieważ mógł się pomylić. Jeżeli się pomylił to skrócimy bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Admin banujący jest proszony o wyjaśnienia, ponieważ mógł się pomylić. Jeżeli się pomylił to skrócimy bana a Ty powinieneś zamknąć temat, ponieważ łamie regulamin. Bana dostałeś na tydzień, nie na trzy miesiące. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=122105 Zdjąłem Ci go. do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ban nie jest na 3 miesiące tylko na tydzień ... Data 01.03.2015 to trzeci stycznia 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 a Ty powinieneś zamknąć temat, ponieważ łamie regulamin. Bana dostałeś na tydzień, nie na trzy miesiące. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=122105 Zdjąłem Ci go. do zamknięcia. Nie wiem dlaczego wgl się tu udzielasz jak nie było Cię wtedy na serwie i nie wiesz jak sprawa wygląda ?!! Z tego co wiem to w UbTeam nie jesteś i nie banowałeś tego gracza więc chyba Warn dla Ciebie ? Pozwolę sobie wypowiedzieć się ponieważ banowałem tego gracza i wiedziałem że wstawi prośbę o Ub, dlatego mam wycinek z konsoli... Pozostalo czasu: 5:16 Piy Piy : timeleft ** Zabiles: Hannibal Lecter ** *DEAD* Hannibal Lecter : smiecj ebany Wpisz /serwer by wydrukowac sobie w konsoli IP serwerow. Komenda otwiera konsole. qwe dolaczyl Cracovia_QN killed santos (t) with awp qwe dolacza do Sil Obraza admina Ban do 7dni, a ze tego faktu że ja Cię zabiłem na samym początku z Awp dlatego do nikogo innego te " Smiecj ebany " nie było skierowane tylko do mnie... Zapraszam za tydzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Miko a jak ty wysyłasz wiarę to Oki juz mnie nie zobaczycie żegnam ten serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Przeklinam - Owszem bardzo często bo się tak wychowałem ale nie obrażałem, a jeśli obrażałem to tak żeby ten gracz tego nie słyszał a nigdy nie obrażałem pisząc na say i nie przekręcaj " kota ogonem " Myślałem że mnie chociaż przeprosisz za to co napisałeś ale jeśli nie to chcę aby ten Ban został ( na tydzień za obrazę ) Żegnam i temat do zamknięcia. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez miko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz zostaje zbanowany na tydzień, a temat zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi