Omega* 2 077 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Administrator ma aż 2 tygodnie na rozpatrzenie podania. Co wy na to aby to zmniejszyć do 1 tygodnia? 2 tygodnie to naprawdę kupa czasu.. @holibiceps - czy tylko jeden administrator jest? Są jeszcze moderatorzy itd itd.. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Administrator, administratorem gdy nie ma opiekuna. Gdy jest opiekun wychodzi z 5 dni czekania max, nie wiem paniqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dla mnie jest okej tak jak teraz Administrator nie zawsze ma czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Zauważmy, że podania występują również na moderatorów, redaktorów, grafików, gamerów, ubteam i to właśnie ich dotyczy ten punkt regulaminu. Po obserwacji podań na te stanowiska czy warto skracać czas? Według mnie nie, bo nie zawsze wypowie się wystarczająca ilość osób. Pamiętajmy, że aktualnie tylko -_- jest administratorem, a ma również inne rzeczy do roboty. Podaniami na admina serwera zajmuje się wyłącznie opiekun serwera / h@ Podaniami na inne stanowiska zajmuje się wyłącznie h@ Moderatorzy nie mają tutaj nic do rzeczy. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez S}{aDoW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Właśnie jedynym administratorem jest buźka który na pewno ma trochę roboty. Poza tym i tak większość podań na grafika/gamera/redaktora/modka/ubt jest rozpatrywana w tydzień xdd A ustawianie sztywnej daty na tydzień nie ma sensu; może się np. nie wypowiedzieć wystarczająco dużo osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie ma sensu tego zmieniac, podania zazwyczaj są i tak szybciej rozpatrzane - na admina, na inne rangi to -_- musi poczekac trochę na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie lubię czegoś robić na siłę, więc sprawdzam to wtedy gdy mam czas. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi