rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Nick: rewoX Powód: Chcę odpocząć trochę od 1.6 , ostatnio więcej zacząłem grać w cs:go. Mam też dużo pracy. Po prostu chciałbym odpocząć od obowiązków admina i członka UbTeam. Czas nieobecności: Do około 9.01.2015 Coś od siebie: Czasem sprawdzę jakąś prośbę o ub czy wejdę na serwer 'poadminować' ale nie będzie to zbyt często. Pozdrawiam! @natalja No po prostu już trochę mi się 'nie chce'. Na steam mnie złapiecie, na forum będę bardzo często. Cs:go mnie troche pochłonął, i na dobrą sprawę zastanawiam się czy nie zrezygnować z admina ffa. Mam nadzieję, że chęć do 1.6 mi wróci ;c ... Edytowane 28 Grudnia 2014 przez rewoX* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 dluuugo, nie przeżyje ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 witaj w klubie urlop czeka XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Szkoda, aczkolwiek rozumiem potrzebę odpoczynku. Zgłoś się do mnie jak wrócisz /Admin zawieszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi