Guest rewoX* Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 (edited) Nick: rewoX Powód: Chcę odpocząć trochę od 1.6 , ostatnio więcej zacząłem grać w cs:go. Mam też dużo pracy. Po prostu chciałbym odpocząć od obowiązków admina i członka UbTeam. Czas nieobecności: Do około 9.01.2015 Coś od siebie: Czasem sprawdzę jakąś prośbę o ub czy wejdę na serwer 'poadminować' ale nie będzie to zbyt często. Pozdrawiam! @natalja No po prostu już trochę mi się 'nie chce'. Na steam mnie złapiecie, na forum będę bardzo często. Cs:go mnie troche pochłonął, i na dobrą sprawę zastanawiam się czy nie zrezygnować z admina ffa. Mam nadzieję, że chęć do 1.6 mi wróci ;c ... Edited December 28, 2014 by rewoX* Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 dluuugo, nie przeżyje ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 witaj w klubie urlop czeka XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Szkoda, aczkolwiek rozumiem potrzebę odpoczynku. Zgłoś się do mnie jak wrócisz /Admin zawieszony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted December 29, 2014 Root Share Posted December 29, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts