Gość LiLekS Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nick: LiLekS Powód rezygnacji: Brak czasu. Coś od siebie: Mało czasu, trzeba chodzić do pracy zarabiać, mała aktywność na serwerze ; c Dzięki za danie mi szansy oraz za zaufanie ; ) myślę, że nie zawiodłem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ehh, Ciebie nie przewidziałem w redukcji, cóż liczba adminów na serwerze mi drastycznie spadła, ale to jest oddzielny temat. Powodzonka i pamiętaj że zawsze możesz wrócić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Żegnaj powracaj jak najszybciej [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zarób dużo kokosów i wracaj ponownie, Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) a przydadzą się w końcu potrzebuję 4 tyś. ;d ZMIA ZASKOCZYŁA KIEROWCÓW Edytowane 29 Grudnia 2014 przez LiLekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 sliczne auto <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi