Gość LiLekS Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nick: LiLekS Powód rezygnacji: Brak czasu. Coś od siebie: Mało czasu, trzeba chodzić do pracy zarabiać, mała aktywność na serwerze ; c Dzięki za danie mi szansy oraz za zaufanie ; ) myślę, że nie zawiodłem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ehh, Ciebie nie przewidziałem w redukcji, cóż liczba adminów na serwerze mi drastycznie spadła, ale to jest oddzielny temat. Powodzonka i pamiętaj że zawsze możesz wrócić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Żegnaj powracaj jak najszybciej [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zarób dużo kokosów i wracaj ponownie, Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) a przydadzą się w końcu potrzebuję 4 tyś. ;d ZMIA ZASKOCZYŁA KIEROWCÓW Edytowane 29 Grudnia 2014 przez LiLekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 sliczne auto <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi