HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Imię: Łukasz Wiek: 17 2 stycznia 18. Kontakt: Steam - HaQ , Forum , Ts3 Twój nick na TS3: HaQ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Świętna ekipa administracja ogarnięta chciałbym pracować w takiej ekipie posiadam doświadczenie już w tej randze Przesiaduję wiele czasu na ts3 więc mógłbym pomóc co nie co. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 5/10 Ile czasu spędzasz na TS3: Bardzo wiele jeszcze nie było takiego dnia kiedy bym nie siedział mniej niż 8H, przeważnie jest to 9/12H http://scr.hu/1ae0/6c3ik http://scr.hu/1ae0/nnu4g Taki noulajf Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadam miałem rangę ZH@ na ts3 czyli H@ zastępca, wiem na czym polega praca Admina Ts3. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 - Brak wolnych miejsc - Jesteś z nami za krótko. Musisz jeszcze trochę u nas byc aktywnym i się pokazac z jak najlepszej strony , na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak jak fakle napisał, -_- dał znać w jego podaniu że już nie ma miejsc. Za krótko jesteś na TS3 , niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ja także jestem na nie, jesteś z nami za krótko, mimo to widzę że ci zależy no ale jednak wymagania to wymagania, nic tego nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi