HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Imię: Łukasz Wiek: 17 2 stycznia 18. Kontakt: Steam - HaQ , Forum , Ts3 Twój nick na TS3: HaQ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Świętna ekipa administracja ogarnięta chciałbym pracować w takiej ekipie posiadam doświadczenie już w tej randze Przesiaduję wiele czasu na ts3 więc mógłbym pomóc co nie co. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 5/10 Ile czasu spędzasz na TS3: Bardzo wiele jeszcze nie było takiego dnia kiedy bym nie siedział mniej niż 8H, przeważnie jest to 9/12H http://scr.hu/1ae0/6c3ik http://scr.hu/1ae0/nnu4g Taki noulajf Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Posiadam miałem rangę ZH@ na ts3 czyli H@ zastępca, wiem na czym polega praca Admina Ts3. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 - Brak wolnych miejsc - Jesteś z nami za krótko. Musisz jeszcze trochę u nas byc aktywnym i się pokazac z jak najlepszej strony , na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak jak fakle napisał, -_- dał znać w jego podaniu że już nie ma miejsc. Za krótko jesteś na TS3 , niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 ja także jestem na nie, jesteś z nami za krótko, mimo to widzę że ci zależy no ale jednak wymagania to wymagania, nic tego nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi