eMTeK 4 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Nie wiem czy piszę w odpowiednim temacie - jak cos to usuńcie. Dziś zauważyłem taki tekst nad forum: InformacjeABY MIEĆ DOSTĘP DO CAŁEGO FORUM, MUSISZ MIEĆ POTWIERDZONE KONTO Czy to jest wiadomość pokazywana każdemu? A jeśli nie to gdzie mogę znaleźć jakieś linki itp. by owe konto potwierdzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Te konto jest potwierdzone, chodzi dokładniej o potwierdzenie adresu email, poprzez którego twoja grupa na forum zmienia się z [oczekujący] na [zarejestrowany] i masz dostęp do forum, czyli pisanie postów, .. tematów, pw .. itp. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTeK 4 Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 Ok, dzięki A jeszcze jedno pytanie - jak korzystać z shoutbixa - jesli mam + 5 postów - nigdzie nie widzę tego okienka na wiadomości;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Masz dopiero 4 posty jak będziesz miał równe 5 to będziesz miał na samej górze pod tabelami z serwerami Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Pomoc została udzielona. Kolor czerwony jest wyłącznie dla administracji. Nie twórz więcej pytań niezwiązanych z głównym tematem. /Cl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMTeK 4 Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 ah - rozumiem - potraktowałem te notkę jako ogólna ilość postów pod dyskusjami - dlatego i nie wchodzilo..... dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,957 Posted December 29, 2014 Root Share Posted December 29, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts