Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Nick: Sony xperia j (od dłuższego czasu "Dawaj dawaj nie przestawaj"Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*: nie mam bo wygasło z poczatkiem resetuSerwer: Cs-Classic.pl [CoD 350 LvL] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=55208 Chciałbym zaznaczyć że ban był niesprawiedliwy, a ss'ów nie mam bo format kompa był i zapomniałem o nich. Proszę o UB, ponieważ jestem sumiennym graczem który nigdy wczesniej nie dostał bana za jakiekolwiek czity. Pierwszy ban i nic nie mogę zrobić Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 13.07.2014 - 17:09:58, mamy grudzien. Mowisz, ze zmieniłeś nick czyli grałeś na AKTYWNYM. Brak ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts