krylik98 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wiek: 15 latKontakt: mam gg mam steama mam skypaKiedy zaczynałeś grę w cs'a: Gram W Csa Juz 6 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Mam o tym jakieś pojecie jak złapać cheatera (wiem)Ile masz wolnego czasu: Czasu wolnego mam dużo (na pewno będę na serwie codziennie po południu lub wieczorem częściej wieczorem)Dlaczego starasz się o to stanowisko: Chcę wam Pomóc w Pracach nad serwerem Pilnować porządku na serwerze aby nie było żadnego cheateraUżywałeś jakiś hax'ów ? (jeśli tak to jakich): Nie Używałem hax'ów na żadnym serwerze i nie zamierzam włączać ich nigdy (jestem czysty )Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 50 postów - 50 godzin na forum - Minimum 15 lat - Minimum 2 miesiące na forum_________________ Dla pana warn , prosze o zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Podanie na admina to nie ten dział.Jesteś śmieszny 0 postów dzisiaj dodane konto przed około 20 minutami.Wielkie nie, bez sens poco to wgl pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Podanie do zamkniecia , 0 wymagan + zly dzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czlowieku jaja se robisz? Jestes na forum od dzis i juz chcesz dolaczyc do UnbanSupport ? Graj wiecej na naszych serwerach, a nastepnie wiecej siedz na forum. I iloscia postow mnie tez nie przekonales :DNa Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi