krylik98 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Wiek: 15 latKontakt: mam gg mam steama mam skypaKiedy zaczynałeś grę w cs'a: Gram W Csa Juz 6 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Mam o tym jakieś pojecie jak złapać cheatera (wiem)Ile masz wolnego czasu: Czasu wolnego mam dużo (na pewno będę na serwie codziennie po południu lub wieczorem częściej wieczorem)Dlaczego starasz się o to stanowisko: Chcę wam Pomóc w Pracach nad serwerem Pilnować porządku na serwerze aby nie było żadnego cheateraUżywałeś jakiś hax'ów ? (jeśli tak to jakich): Nie Używałem hax'ów na żadnym serwerze i nie zamierzam włączać ich nigdy (jestem czysty )Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 50 postów - 50 godzin na forum - Minimum 15 lat - Minimum 2 miesiące na forum_________________ Dla pana warn , prosze o zamek Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Podanie na admina to nie ten dział.Jesteś śmieszny 0 postów dzisiaj dodane konto przed około 20 minutami.Wielkie nie, bez sens poco to wgl pisałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Podanie do zamkniecia , 0 wymagan + zly dzial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olez93 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Czlowieku jaja se robisz? Jestes na forum od dzis i juz chcesz dolaczyc do UnbanSupport ? Graj wiecej na naszych serwerach, a nastepnie wiecej siedz na forum. I iloscia postow mnie tez nie przekonales :DNa Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted January 9, 2013 Root Share Posted January 9, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts