Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, mam problem z cs'em, mianowicie nie chce mi pobierać rsów, map i modeli. Przeszukałem różne fora i nic nie znalazłem, co mogłoby mi pomóc. Może ktoś z Was ma pojęcie co trzeba zrobić. Obawiam się, że gdy zostaną dodane nowe modele do serwera to nie będę mógł wejść na serwer. Na kompie mam zainstalowane dwa ns'y i na żadnym nie da się pobierać tych składników. Proszę o pomoc. Dodam jeszcze, że nie jestem jakimś wielki znawcą strony technicznej cs'a. Pozdrawiam, Gruby Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Gruby z BRAZZERS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Próbowałeś usunąć stare? / cl_alldownload 1 Wpisz tą komendę (często pomaga) : cl_downloadfilter_all Edytowane 30 Grudnia 2014 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zaraz zobaczę z tym usunięciem starych rsów. A komendy te już wpisywałem i nic to nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Usuń oba ns'y i zainstaluj tylko jeden, ten z forum naszego bedzie dobry, wykorzystaj też opcje kolegi up . Jezeli to nie pomoże to może czas na steam ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Muszę mieć oba ns'y bo na jednym mam admina, a na drugim gra brat. Nie zadziałało mi z tym usunięciem rsów dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No to usuń oba i zainstaluj je od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Usuń oba ns'y i zainstaluj tylko jeden, ten z forum naszego bedzie dobry, wykorzystaj też opcje kolegi up . Jezeli to nie pomoże to może czas na steam ^^ Nie polecam tego classicowego. Bardzo laguje , tnie , podmienione modele broni.. Na steamie mi lepiej chodzi a mam naprawde starego laptopa Odinstaluj wszystkie non-steamy ( wraz z folderami i innymi plikami ) i zainstaluj nowego. Jeśli chcsz instalke pisz pw. A tak z ciekawosci wylacz antywirusa i zapore systemowa i spróbuj pobrać. A najlepiej jak kupisz 2 cs po 10 zł jeden więc mała cena jeśli chciałbyś kupić to też zgłoś się do mnie na pw Nie dosyć że niektóre non-steamy mają wirusy to jeszcze zmieniają pliki systemowe. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Okay zaraz spróbuję to zrobić @ Nic nie dało wyłączenie zapory. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Gruby z BRAZZERS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Odkryłem coś nowego związanego z moim problemem mianowicie, wbiłem na jakiś inny serwer i stamtąd ściągało mi wszystko modele, rsy itd. a z naszej serwerowni nie chce się ściągać. Lipa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Nie wiem jak ale naprawiłem to. Dzięki wam za pomoc.Temat do zamknięcia. Pozdrawiam, Gruby Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Gruby z BRAZZERS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi