Gruby z BRAZZERS 27 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Witam, mam problem z cs'em, mianowicie nie chce mi pobierać rsów, map i modeli. Przeszukałem różne fora i nic nie znalazłem, co mogłoby mi pomóc. Może ktoś z Was ma pojęcie co trzeba zrobić. Obawiam się, że gdy zostaną dodane nowe modele do serwera to nie będę mógł wejść na serwer. Na kompie mam zainstalowane dwa ns'y i na żadnym nie da się pobierać tych składników. Proszę o pomoc. Dodam jeszcze, że nie jestem jakimś wielki znawcą strony technicznej cs'a. Pozdrawiam, Gruby Edited December 30, 2014 by Gruby z BRAZZERS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Próbowałeś usunąć stare? / cl_alldownload 1 Wpisz tą komendę (często pomaga) : cl_downloadfilter_all Edited December 30, 2014 by SzeregowiecPL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby z BRAZZERS 27 Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Zaraz zobaczę z tym usunięciem starych rsów. A komendy te już wpisywałem i nic to nie zmieniło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Usuń oba ns'y i zainstaluj tylko jeden, ten z forum naszego bedzie dobry, wykorzystaj też opcje kolegi up . Jezeli to nie pomoże to może czas na steam ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby z BRAZZERS 27 Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Muszę mieć oba ns'y bo na jednym mam admina, a na drugim gra brat. Nie zadziałało mi z tym usunięciem rsów dalej to samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 No to usuń oba i zainstaluj je od nowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 (edited) Usuń oba ns'y i zainstaluj tylko jeden, ten z forum naszego bedzie dobry, wykorzystaj też opcje kolegi up . Jezeli to nie pomoże to może czas na steam ^^ Nie polecam tego classicowego. Bardzo laguje , tnie , podmienione modele broni.. Na steamie mi lepiej chodzi a mam naprawde starego laptopa Odinstaluj wszystkie non-steamy ( wraz z folderami i innymi plikami ) i zainstaluj nowego. Jeśli chcsz instalke pisz pw. A tak z ciekawosci wylacz antywirusa i zapore systemowa i spróbuj pobrać. A najlepiej jak kupisz 2 cs po 10 zł jeden więc mała cena jeśli chciałbyś kupić to też zgłoś się do mnie na pw Nie dosyć że niektóre non-steamy mają wirusy to jeszcze zmieniają pliki systemowe. Edited December 31, 2014 by Omega * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby z BRAZZERS 27 Posted December 31, 2014 Author Share Posted December 31, 2014 (edited) Okay zaraz spróbuję to zrobić @ Nic nie dało wyłączenie zapory. Edited December 31, 2014 by Gruby z BRAZZERS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby z BRAZZERS 27 Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 Odkryłem coś nowego związanego z moim problemem mianowicie, wbiłem na jakiś inny serwer i stamtąd ściągało mi wszystko modele, rsy itd. a z naszej serwerowni nie chce się ściągać. Lipa straszna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruby z BRAZZERS 27 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 (edited) Nie wiem jak ale naprawiłem to. Dzięki wam za pomoc.Temat do zamknięcia. Pozdrawiam, Gruby Edited January 4, 2015 by Gruby z BRAZZERS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts