Fresh15 119 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: Fresh 2.Nick admina/gracza który zawinił: *Pidon* 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Około 15:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko + jeszcze Jagodaa kręciła jakieś demko 6.Opis sytuacji: Moim zdaniem gracza nadużywał funkcji ProVip'a w postaci tego, że strzelał bez odpowiednio długiej przerwy. A na dodatek położył więcej niż 3 lm. 7. SID/IP: 109.207.100.157 Pozdrawiam. Fresh Jeśli pomogłem daj "lubię to" @edit Jeśli nie zapomnę to będę tak robił Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Fresh. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) obejrzałem demko i mogę poprzeć tą skargę gracz strzelał bez przerwy przez około 50 sekund, na dodatek wczoraj otrzymał on bana na 1 dzień za brak przerwy (był on napominany kilkukrotnie przeze mnie i DarKAngeL'a) jak widać nie wywnioskował on niczego a więc proszę o odebranie mu pro vip'a Pozdrawiam Dark Z Rises . p.s. to mnie rozwaliło: Jagodaa. : Fresh gdzie to się zapisuje Fresh : cstrike Jagodaa. : ok nie ma to jak dyskusja na spektatorze xD #Edit No.1 a jeszcze taka mała uwaga, przed wrzuceniem pliku na zippyshare.com spakuj go w .rar lub .zip bo nie zawsze może on odpalić ^^ Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Dark Z Rises 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie mam tej mapy, więc uwierzę wam na słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi