Fresh15 119 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 (edited) 1.Twój Nick: Fresh 2.Nick admina/gracza który zawinił: *Pidon* 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: Około 15:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko + jeszcze Jagodaa kręciła jakieś demko 6.Opis sytuacji: Moim zdaniem gracza nadużywał funkcji ProVip'a w postaci tego, że strzelał bez odpowiednio długiej przerwy. A na dodatek położył więcej niż 3 lm. 7. SID/IP: 109.207.100.157 Pozdrawiam. Fresh Jeśli pomogłem daj "lubię to" @edit Jeśli nie zapomnę to będę tak robił Edited December 31, 2014 by Fresh. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 (edited) obejrzałem demko i mogę poprzeć tą skargę gracz strzelał bez przerwy przez około 50 sekund, na dodatek wczoraj otrzymał on bana na 1 dzień za brak przerwy (był on napominany kilkukrotnie przeze mnie i DarKAngeL'a) jak widać nie wywnioskował on niczego a więc proszę o odebranie mu pro vip'a Pozdrawiam Dark Z Rises . p.s. to mnie rozwaliło: Jagodaa. : Fresh gdzie to się zapisuje Fresh : cstrike Jagodaa. : ok nie ma to jak dyskusja na spektatorze xD #Edit No.1 a jeszcze taka mała uwaga, przed wrzuceniem pliku na zippyshare.com spakuj go w .rar lub .zip bo nie zawsze może on odpalić ^^ Edited December 31, 2014 by Dark Z Rises 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted December 31, 2014 Root Share Posted December 31, 2014 Nie mam tej mapy, więc uwierzę wam na słowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts