xMandzio 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 1. Serwer: Cod Fast Exp 45k2. Nick: xMandzio3. Imię: Hubert4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Nie długo, bo grałem cały czas na serwerze.9. Opisać siebie: Mam na Imię Hubert Mieszkam w Leżajsku nie daleko Rzeszowa. Chodzę do Liceum w Leżajsku i nie popełniam błedów ortograficznych.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę zostać adminem, ponieważ na serwerze gra dużo cziterów a nie znoszę tego jak grają jakieś osoby na czitach i psują innym grę.11. Linki do reklam: Za chwilę dodam, bo teraz robię te reklamy. Edytuje post i wkleję je.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Zrobię mu 5 ss i podam powód (Wstaw foty na Cs-Classic.pl) -Gdy ktoś nadużywa micro; Pierwsze upomnienie później kick i dopiero ban na 5 minut. -Nadużywa Kultury na serwerze; Powiem mu żeby nie używał wulgarnych słów a jak się nie będzie słuchał to dam mu kicka a później bana.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 NIE- dziś dołączyłeś (forum)- ani razu nie widziałem Cię na serwie.- ta... znajomość amx'a 10 -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 NIE Po 1. dołączyłeś dziś na forum Po 2. brak reklam Po 3. nie widziałem cie jeszcze na serwerze :/ a siedzę dość długo Musisz się poudzielać na forum i grać trochę dłużej na serwerze. Jeszcze raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zaczyna mnie to wkurzac ! Daja podania ludzie ktorzy prawie wgl nie graja na serwie !To jest jakas kpina czy co ?!Nawet do teraz reklam nie ma...NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 hahahhaha niby 10 na 10 a nie zna nawet przebiegu robieniu ssów.ban jest dawany automatycznie kolego.Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jestem na nie. Krótko na forum, i tak jak Blip ^, podejrzewam że gracz oszukuje z amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na Nie powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Na NIE , jaja sobie robisz ? amx 10 , brak reklam , konto dla podania /cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi