BezStrachu 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nick:BezStrachuLink do SS:--Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Michu [AMXBans] Powod : ' podszywka ? prosze wyjasnic sprawe na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1623334663 ' Serwer:Battlefield 2Link do bana:Brak ponieważ zostałem zbanowany niewinnie za podszywke chociaż ciągle grałem pod swoim nickiem(BezStrachu) prosze o wyjaśnienie dlaczego administrator mnie zbanowal chociaż nic nie zrobiłem... Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezStrachu 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie zmieniałem nicku na Michu może gdy admin banował gracza o tym nicku przypadkiem zbanował mnie :/ jestem nowy na serwie gram od wczoraj i niewinnie dostałem bana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Rozumiem. Musimy poczekac na wyjaśnienia od admina. Jezeli nie zareaguje w czasie dostaniesz ub. Wiec łapie Cie na steam_id. Pobierz cs z naszej strony, badz zresetuj router. Ban jest stary nic w tej sprawie nie zrobie. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi